Легенда на Манчестър Юнайтед влиза в щаба на мениджъра Ерик тен Хаг?


Легенда на Манчестър Юнайтед влиза в щаба на мениджъра Ерик тен Хаг?
Снимка: Getty Images

1599 0

Ерик тен Хаг вече прави планове за сезон 2024/25, след като "INEOS" и сър Джим Ратклиф решиха да го задържат като мениджър на Манчестър Юнайтед. Според Фабрицио Романо Тен Хаг иска да върне Рууд ван Нистелрой обратно в клуба, този път обаче - като негов помощник.

Рууд ван Нистелрой обратно в Манчестър Юнайтед?

Романо твърди, че Ван Нистелрой е бил "помолен" да бъде част от новия екип на Тен Хаг. Решението трябва да бъде взето следващата седмица, тъй като бившият нападател на "Червените дяволи" е силно свързван с овакантения мениджърски пост в Бърнли, който изпадна в Чемпиъншип.

Още: Жозе Моуриньо категоричен: Иска звезди от Манчестър Юнайтед във Фенербахче

Единствената му предишна роля като мениджър беше в един от бившите му клубове - ПСВ Айндховен, който ръководи през сезон 2022/23. Той подаде оставка, като обясни, че му е липсвала подкрепа от собственици и ръководство.

Ван Нистелрой се радваше на звездна кариера като играч на Манчестър Юнайтед. Той направи 219 изяви за клуба, отбелязвайки впечатляващите 150 във всички състезания.

Нидерландецът вдъхнови Ман Юнайтед за титлата във Висшата лига през сезон 2002/03. Той също така спечели Купата на Англия и Купата на Лигата по време на престоя си на "Олд Трафорд".

Хаос в Манчестър Юнайтед: Ерик тен Хаг ядосал шефовете, разкривайки клубни тайни

Разследване на "Олд Трафорд" разкри за мухъл и опасност от пожари, след като Манчестър Юнайтед сервира на гостите сурова храна

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички