Ливърпул чу доста неприятна вест преди голямото дерби с Арсенал


Ливърпул чу доста неприятна вест преди голямото дерби с Арсенал
Снимка: GettyImages

674 0

Английският гранд Ливърпул получи много лоши вести преди важния двубой срещу Арсенал от английската Висша лига. Мърсисайдци няма да могат да разчитат на своя страж Алисон, който трябваше да се възстанови именно за мача срещу лондончани.

Липсата на Алисон

Още: "Напускащият" Ван Дайк май остава в Ливърпул?

По-рано през този месец Алисон получи контузия на подколянното сухожилие при победата на Ливърпул с 1:0 над Кристъл Палас във Висшата лига на 5 октомври, което го принуди да пропусне международната пауза с Бразилия.

 

Очакваше се Алисон да се завърне след международна пауза в средата на ноември. Сега обаче "Football Insider" твърди, че бразилецът може да бъде изключен за по-дълго време.

Неговото отсъствие може да бъде удължено с няколко седмици, като се съобщава, че медицинският щаб на Ливърпул не е склонен да го върне бързо в игра.

Твърди се, че щабът в Ливърпул работи заедно с Алисон и планира завръщане за него чак в началото на декември. Все пак, това остава неясно , като има вероятност завръщането да се случи непосредствено преди Коледа.

Бразилският национал ще бъде заменен от Кайомин Келехър, който се представи прилично при победата на мърсисайдци с 2:1 над Челси на "Анфийлд" в последния кръг на английския елит.

Енцо Мареска изуми: Гледал 38 мача на Ливърпул за... 1 седмица

Челси показа зъби, но Ливърпул надви в дербито и си върна лидерството

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички