Лудост! Челси има 56 играчи и иска още - готви се да си върне Жоао Феликс


Лудост! Челси има 56 играчи и иска още - готви се да си върне Жоао Феликс
Снимка: Getty Images

2147 0

Челси няма да успее да привлече нападателя на Атлетико Мадрид Саму Омородион, но клубът насочва вниманието си към нова зашеметяваща цел, твърди Фабрицио Романо.

Според "El Chiringuito" в последния момент са направени промени в договора на 24-годишния Омордион, които впоследствие са довели до пропадането на трансфера.

Челси не се спира с трансферите

Твърди се, че Челси ще направи зашеметяващ ход за звездата на Наполи Виктор Осимен - играч, който са следили през няколко трансферни прозореца. Миналото лято той не беше продаден, след като неговият сезон с 26 гола помогна на Наполи да спечели Серия А, като италианският клуб поиска около 200 милиона паунда.

Но въпреки че ще струва над 100 милиона паунда, за да осигури подписа му, The Sun твърди, че Наполи са склонни да намалят исканата цена в резултат на това, че изобщо не са се класирали за Европа за този сезон. Осимен обаче не е единствената им цел, като Романо твърди, че има разговори за потенциално завръщане на нападателя Жоао Феликс на "Стамфорд Бридж".

Въпреки че беше подчертано, че сделките между Омородион и Галахър са отделни, Романо твърди, че Феликс може да бъде част от споразумението, според което Галахър ще се присъедини към Атлетико. Той написа: „Челси и Атлетико Мадрид сега обсъждат Жоао Феликс с Челси като част от сделката с Галахър". Португалският национал беше под наем в Барселона миналия сезон, отбелязвайки седем гола в 30 изяви. Барса реши да не прави преместването постоянно.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

В момента Челси има невероятните 56 играчи. Само през настоящия трансферен прозорец на "Стамфорд Бридж" пристигнаха 12 нови играчи. В момента отборът разполага с цели осем вратари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички