Манчестър Юнайтед, ПСЖ и Байерн Мюнхен на Компани сложиха старт: "Фокус", "бой" и адска драма (ВИДЕО


Манчестър Юнайтед, ПСЖ и Байерн Мюнхен на Компани сложиха старт: "Фокус", "бой" и адска драма (ВИДЕО
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

2959 0

Въпреки че Ла Лига започна още вчера (15.08), то днес (16.08) може да се счита спокойно като завръщането на големия клубен футбол във вътрешните първенства. А той бе белязан от участието на три големи гранда - Манчестър Юнайтед, ПСЖ и Байерн Мюнхен.

Манчестър Юнайтед с трудна победа на старта на Висшата лига - дебютант с първи гол

"Червените дяволи" поставиха началото на новия сезон в английската Висша лига. Те се измъкнаха в много интригуващ сблъсък с Фулъм, изпънен с голови положения и пред двете врати. В крайна сметка успехът дойде с минималното 1:0, след като Джошуа Зиркзе вкара дебютния си гол.

Той получи чудесна асистенция от Алехандро Гарначо в 87-ата минута, за да дойде "адският" успех за "дяволите".

ПСЖ се измъкна от епичен резил на старта след ерата "Мбапе"

ПСЖ се измъчи срещу Льо Авр след ерата "Килиан Мбапе", но резултатът може да бъде заблуждаващ, след като парижани спечелиха като на магия с 4:1. Те поведоха още в 3-тата минута чрез Лии, но Лорис изравини в 48-ата. Минути след това домакините бяха напът да шокират парижани с пълен обрат, но техен гол бе отменен заради игра с ръка. ПСЖ трепереше до последните пет минути на добавеното време.

Тогава Жоао Невеш осъществи две асистенции в рамките на минута - първо за Усман Дембеле (85'), а след това и за Баркола (86'). В 90-ата минута пък Рандъл Коло Муани оформи крайния резултат.

Байерн Мюнхен на Венсан Компани потегли с разгром

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Байерн Мюнхен също започна сезона си. Венсан Компани дебютра с разгромна победа, но над доста непретенциозен съперник в лицето на втородивизионния Улм. Баварската машина разби опонента си с 4:0.

Томас Мюлер започна като титуляр и остана на терена през цялото време, като се отчете с две попадения (12' и 15'), както и с асистенция за появилия се като резерва Хари Кейн (90+3'). Кингсли Коман също се отчете с попадение (79').

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички