Манчестър Юнайтед се пречупи в края и не изпревари Арсенал (ВИДЕО)


Манчестър Юнайтед се пречупи в края и не изпревари Арсенал  (ВИДЕО)

1659 0

Манчестър Юнайтед изигра много добър двубой срещу Арсенал, но в крайна сметка стигна само до 1:1 срещу "артилеристите", с което почти сигурно се прости с надеждата си за третото място в крайното класиране във Висшата лига.

"Червените дяволи" отбелязаха през първото полувреме, след като в 30' Ашли Йънг направи страхотен пробив отляво и центрира в наказателното поле, където на далечната греда Ерера засече от въздуха и реализира за 1:0.

20-кратните шампиони доминираха изцяло през първото полувреме, като играчите на Арсен Венгер дори не отправиха удар, докато през втората част домакините заложиха повече на сигурността в защита.

В крайна сметка, късметът обърна гръб на Манчестър Юнайтед в 82'. Тио Уокът нахлу в наказателното поле и навърза Тайлър Блекет. Той пробва удар, който рикошира в защитника и влетя във вратата на Виктор Валдес.

Влизането на испанеца на терена беше принудително, след като 20-ина минути преди края Де Хеа получи контизия и нямаше как да продължи двубоя.

Равенството пък оставя Манчестър Юнайтед на 4-о място в класирането, като отборът, воден от Луис Ван Гаал, е с 69 точки - на две от Арсенал в битката за третото място. Освен това "артилеристите" са с мач по-малко и едва ли ще изпуснат позицията, даваща право на директно участие в груповата фаза на Шампионска лига.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

 


Ander Herrera Goal Manchester United 1 - 0... by funnyno1

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички