Манчестър Юнайтед стартира с провал подготовката, Тен Хаг разкритикува играчите


Манчестър Юнайтед стартира с провал подготовката, Тен Хаг разкритикува играчите
Снимка: GettyImages

1364 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг никак не бе доволен от представянето на своя отбор в предсезонната им среща срещу Розенборг. "Червените дяволи" започнаха подготовката си за кампания 2024/25 с поражение с 1:0, след като победителят на Ноа Жан Холм в добавеното време оформи крайния резултат.

Преди началото на мача Тен Хаг каза, че иска да види играчите си да показват "интензивност" в първото си предсезонно излизане на терена.  Той също така спомена, че отборът е "труден за побеждаване", който в момента е 11-ти в класирането в елита на Норвегия.

Ерик тен Хаг бе изключително критичен след загубата на Манчестър Юнайтед

Всъщност, в интервюто си след мача пред клубната телевизия, разочарованият мениджър описа представянето като не достатъчно добро. "Резултатът не е за подценяване. Разбира се, ние играем предсезонно, но в Манчестър Юнайтед стандартът е да печелиш мачове и определено да не губиш. Така че, ако не можете да спечелите, не губете мача, както направихме в последната секунда на мача. Но, разбира се, представянето е по-важно и представянето беше под стандартите".

"Можем да говорим за всичко, което е лошо, но аз не съм този човек. Виждал съм и това не е стандартът за топ футбол. Топ футболът, трябва да постигне на много по-високи стандарти, започва с всеки играч, който да се увери, че е във форма.  Знам, че не можем да сме готови в този момент, знам, че имаме нужда от подобни мачове.

"Противникът е в разгара на сезона в лигата, те имат много по-високо ниво на физическа подготовка, но ние сме Ман Юнайтед и играчите от Ман Юнайтед, отбор от Ман Юнайтед, трябва да се представят по-добре". Предвид факта, че Розенборг е по средата на местния си сезон в Норвегия, докато много от отбора на Юнайтед едва сега се завръщат от лятната си ваканция, може до известна степен да се разбере защо представянето им далеч не беше перфектно.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички