Манчестър Юнайтед възкръсна срещу Брайтън, но ситуация "едно на милион" и кошмар го лиши от точки (ВИДЕО)


Манчестър Юнайтед възкръсна срещу Брайтън, но ситуация "едно на милион" и кошмар го лиши от точки (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1993 0

Брайтън успя да победи Манчестър Юнайтед в първия мач от втория кръг на английската Висша лига на "Амекс". Домакините се наложиха с минималната разлика 2:1, а двубоят бе съпътстван от ситуация "едно на милион", която попречи на "червените дяволи" да си тръгнат с трите точки.

Развой на Брайтън - Манчестър Юнайтед

Двубоят започна по възможно най-добрия начин за домакините. "Чайките" успяха да натиснат и играта им се отплати с гол в 32-ата минута. Брайтън организира добра атака, топката бе пратена в наказателното поле и след карамбол Дани Уелбек съумя да я вкара във вратата на Онана за 1:0.

Само минута по-късно Маркъс Рашфорд успя да изравни след грешка в защитата на домакините, но попадението му не бе зачетено заради засада. До почивката пък не се случи нищо по-интересно.

След час игра резултатът бе изравнен. Амад Диало показа уменията си на фланга, успя да пробие умело и навлезе в наказателното поле на Джейсън Стийл. Там той нанесе фалцов удар и изравни за 1:1.

10 минути по-късно се случи ситуация "едно на милион". Бруно Фернандеш успя да центрира, а топката бе засечена от резервата Алехандро Гарначо. Точно на голлинията обаче кълбото "облиза" крака на Джошуа Зиркзее, който бе в засада и голът не бе зачетен.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Двубоят обаче бе решен дълбоко в добавеното време. В 95-ата минута Жоао Педро сложи точка на спора със своя гол, след като се възползва от центриране на Симон Адингра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички