Маурисио Почетино е за първи път щастлив през сезона, но с неясно бъдеще в Челси


Маурисио Почетино е за първи път щастлив през сезона, но с неясно бъдеще в Челси
Снимка: Getty Images

1198 0

Въпреки убедителната победа с 2:0 над Тотнъм, мениджърът на Челси Маурисио Почетино твърди, че бъдещето му в клуба не е сигурно. "Сините" доминираха срещу "шпорите" на Стамфорд Бридж, но статистиката им не е толкова добра, като спечелиха само два от последните си седем мача във всички състезания.

Почетино не знае дали ще остане в Челси

Освен това Челси успя да запази едва втората си суха мрежа в последните си 18 мача срещу отбора на Анж Постекоглу и имаше едно от най-добрите си представяния за сезона. Говорейки след мача, Почетино предложи актуална информация за бъдещето си: "Достатъчно. Всички мениджъри имат нужда от време, за да осъществят своите идеи и философия. Не е мое решение дали ще имам време. Не знам дали имам дадено от собствениците".

Почетино не знае дали ще остане в Челси и през следващия сезон

Още: С голямата ножица: Челси сряза на две амбициите на Тотнъм за Шампионска лига! (ВИДЕО)

"Трудно е да виждам всяка седмица, че съм под наблюдение и преценка. Не е мое решение дали да бъда тук или да не бъда тук следващия сезон. Не мога да кажа нищо. Това, което мога да кажа е, че имаме да свършим много работа. Ще видим дали ще имаме време да изградим по този начин".

За първи път е щастлив този сезон

Почетино все пак бе доволен от показаното от отбора му и заяви, че за първи път през сезона се чувства щастлив. "Имам доверие в играчите, дори и в тези моменти (14 контузени). Това бе чудесен шанс да покажем, че вярваме в нашата философия. Поздравления за отбора, за начина, по който подходиха към мача през първото полувреме, как се защитаваха и опитваха да налагат нашата игра. Мисля, че за пръв път през сезона се чувствам щастлив, защото след 10 месеца, играчите най-накрая разбраха, че трябва да се борим докрай. Днес направихме точно това". А Тиаго Силва е получил 3 предложения от лондонския клубове след новината за Челси.

Още: Закъснялото дерби: "Удавниците", търсещи "сламката" - Челси или Тотнъм ще оцелее?

Челси е направил контакт с Тиаго Мота

Мениджърът на Тотнъм Ангелос Постекоглу призова за промени във ВАР

Маурисио Почетино похвали Тотнъм и отново заговори за големия проблем на Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички