Ад за Манчестър Юнайтед: Тотнъм разби "дяволите" - съдийски гаф беляза мача (ВИДЕО)


Ад за Манчестър Юнайтед: Тотнъм разби "дяволите" - съдийски гаф беляза мача (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

403 0

Манчестър Юнайтед записа трета загуба през сезона във Висшата лига, след като бе победен от Тотнъм с 3:0 на "Олд Трафорд". Така "шпорите" събраха 10 точки и се изкачиха до 8-ата позиция, докато "дяволите" остават 12-и със 7 пункта.

Тотнъм разби Манчестър Юнайтед

Столичани вкара в първите минути и на двете полувремена и си улесниха значително срещата. В първия случай точен бе Бренън Джонсън след невероятен пробив на Мики ван де Вен, а във втория - Кулушевски след атрактиен изстрел.

Трябва да отбележим, че в 42-рата минута се стигна до много дискусионно решение, което още повече лиши Юнайтед от шанс за нещо повече. Бруно Фернандеш бе изгонен с меко казано пресилен директен червен картон. Падайки на земята, той посегна към коляното на Мадисън, но не с бутконките напред, а за да го препъне. Въпреки това ВАР не се намеси и първоначалното решение за директен червен картон не бе променено.

Въпреки силни минути за Юнайтед в средата на втората част, интригата бе унищожена малко над десет минути преди края на редовното време, когато Соланке засече с крак в мрежата отклонена от Сар топка след центриране от ъглов удар.

Това е четвърти пореден мач от това съперничество, в който манчестърци не успяват да спечелят (след като преди това бяха в серия четири поредни победи над този опонент). Освен това за четвърти пореден път срещу Юнайтед Тотнъм успява да вкара два или повече гола.

В следващия кръг Манчестър Юнайтед гостува на Астън Вила (06.10), докато Тотнъм има още една визита - на Брайтън (06.10). Преди това обаче двата тима имат гостувания в Европа на 3-ти октомври - "шпорите" на Ференцварош в Унгария, а "дяволите" на Порто в Португалия.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Манчестър Юнайтед срещу Тотнъм НА ЖИВО

Първо полувреме

3' - 0:1! Ван де Веен направи изключителен спринт и превзе 50-60 метра, като накрая стигна аутлинията в противниковото поле и подаде успоредно на голлинията, където намери Бренан Джонсън, който на празна врата нямаше как да сбърка.

В 10-ата минута дойде първата по-добра възможност за гол пред домакините. Онана направи страхотно подаване към Рашфрод, който пое и отлично и влезе в наказателното поле, но ударът му бе спасен. Впоследствие бе вдигнат флаг за засада, но тя остана спорна.

Секунди след това Мадисън се озова току пред Онана с топка в крака след красиво двойно подаване с Кулушевски. Халфът опита да го прехвърли технично, но стражът показа класа и спаси с рамо.

В 22-рата минута Зиркзее бе намерен в наказателното поле и падайки на земята, успя да стреля. ВИкарио обаче се разтегна максимално и като на магия успя да спаси.

В 42-рата минута Бруно Фернандеш получи много, много пресилен директен червен картон. Португалецът се подхлъзна и падайки на земята, посегна високо към коляното на Мадисън. Решението обаче бе пресилено, защото първо последва подлъзхване, а и освен това посягането не беше напред с бутонката, а по-скоро препъване.

Второ полувреме

47' - 0:2! Джонсън проби необезпокояван отдясно, влезе в наказателното поле и подаде. Топката рикошира и стана неудобна за Кулушевски, но по атрактивен начин той успя да отиграе и да преодолее Онана от непосредствена дистанция.

В 56-ата минута Вернер се озова сам срещу Онана, но стреля твърде слабо и стражът на "дяволите" спаси.

В следващите минути се стигна до отпускане в редиците на Тотнъм. Това доведе до натиск от страна на Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" обаче стигнаха единствено до няколко шанса за центриране и суматоха, която създаваха в противниковото наказателно поле.

Все пак агресията продължи и натискът бе установен за доста сериозен период от време - за първи път в мача.

В 69-ата минута Каземиро опита трудно изпълнение от въздуха след хубаво подаване от Мартинес, но все пак топката излезе в аут.

77' - 0:3! В 77-ата минута интригата приключи. Сар засече с глава центриране след ъглов удар и направи топката много удобна за Соланке, който я отклони от непосредствена дистанция и нямаше как да не вкара.

Състави

Манчестър Юнайтед: Онана – Мазрауи, Де Лихт, Мартинес, Фернандеш, Рашфорд, Зиркзее, Гарначо, Далот, Угарте, Мейноо;

Тотнъм: Викарио – Педро Поро, Ромеро, Ван де Вен, Удоджи, Мадисън, Бентанкур, Кулушевски, Джонсън, Соланке, Вернер;

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички