Неочаквана разправия с Де Бройне се крие зад най-голямата грешка на Пеп Гуардиола в Манчестър Сити


Неочаквана разправия с Де Бройне се крие зад най-голямата грешка на Пеп Гуардиола в Манчестър Сити
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

9016 0

Коул Палмър определено бе най-добрият трансфер, който Челси направи през лятото на 2023 година. Младият английски национал пристигна на "Стамфорд Бридж" от Манчестър Сити за 40 милиона паунда и веднага поведе "сините".

Мнозина вярват, че мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, сгреши с това, че го продаде, а бившият футболист на "гражданите" - Джолиън Лескът, разкри защо се е стигнало до трансфера.

Тайната зад трансфера на Коул Палмър

Още: Фантастичните изяви на Марк Кукурея от Испания на Европейското му спечелиха още време в Челси

Лескът разкри, че Коул Палмър си е позволявал да не подава на опитния плеймейкър на "Етихад" - Кевин Де Бройне, по време на тренировките на тима и е взимал много по-добри решения. Това не се е харесвало на много от играчите, включително и на мениджъра Гуардиола.

Тайната зад продажбата на Палмър бе разкрита

"Пеп знаеше, че Палмър е различен, след като е разбрал, че не подава на Де Бройне. Когато играч от ранга на Кевин поиска топката, то ти трябва да му я дадеш - независимо дали е възможно, или не. Това според мен определено е развалило настроенията в съблекалнята и Пеп е трябвало да действа бързо", споделя Лескът за подкаст "High Performance".

"Палмър не прави това, различен тип футболист е. Иначе Коул е наистина фантастичен играч. Това което направи с Челси наистина заслужава похвали", добави още бившият английски национал.

Много от феновете на Висшата лига вярват, че Манчестър Сити е сгрешил сериозно с продажбата на Коул Палмър. Припомняме, че през изминалия сезон младият агнлийски национал допринесе с 25 гола и 15 асистенции в 45 мача за "синия" клуб във всички турнири.

Челси праща новодошъл от Барселона обратно в Испания под наем

Официално: Едно от откритията на Шави бе продадено от Барселона на безценица!

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички