Нова сериозна контузия в лагера на Ливърпул


Нова сериозна контузия в лагера на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

980 0

Сърцатият халф на Ливърпул Емре Джан може да пропусне остатъка от сезона, след като се оказа, че има разкъсване на връзки на глезена. Контузията е получена по време на двубоя от Лига Европа срещу Борусия Дортмунд.

Немският футболист премина обстойни медицински прегледи, които установиха сериозността на контузията. Периодът на лечение е 6 седмици, което почти сигурно го вади от сметките на Клоп за оставащите мачове до края на сезона.

Това е сериозен удар по амбициите на Ливърпул, след като Джан се установи като лидер в халфовата линия на тима. Въпреки това Клоп изрази надежда, че все пак ще може да използван дефанзивния халф в края на кампанията.

"Новините за него не са никак добри. Но можем да гледаме положително и да кажем, че не е отписан до края на сезона. Не искам да давам прогнози за това, колко време ще отсъства. Но ще направим всичко по силите си, за да го вдигнем на крака възможно най-скоро.

Остават ни още 4-5 седмици до края на сезона и с правилното мислене можем да мислим и да имаме надежда, че можем да го ползваме отново до края на май. Ще видим какво ще стане", сподели мениджърът Юрген Клоп. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички