ОФИЦИАЛНО: Показаха новото лого на английската Висша лига (СНИМКА)


ОФИЦИАЛНО: Показаха новото лого на английската Висша лига (СНИМКА)
Снимка: Gulliver/Getty Images

1416 0

Маркетинговата революция в промотирането на английската Висша лига официално започна след месеци на подготовка. Това стана с новото лого, което най-накрая беше показано.

Най-добрата новина за футболните фенове е, че лъвът остава, въпреки че се очакваше и той да отпадне от концепцията. Другата хубава новина е свързана с това, че реално не са нанесени много промени, запазвайки се автентичния образ на логото.

Основната промяна е свързана с премахването на спонсора на титлата. Досега Висшата лига се водеше "Барклейс Премиър лийг", но отсега нататък титлата няма да има спонсор. Така са се разбрали клубовете на среща на 15 юли 2015 година.

"От следващия сезон премахваме спонсорството на титлата и първенството ще се казва просто Премиър лийг. До това решение стигнахме заради желанието ни да се представяме като автентична организация и уникално първенство", обоснова се директорът на Висшата лига Ричард Мастърс.

Ето го и новото лого:

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички