С кратък и точен отговор: Ерик Тен Хаг каза дали Санчо ще остане в Манчестър Юнайтед


С кратък и точен отговор: Ерик Тен Хаг каза дали Санчо ще остане в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1154 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг даде кратък отговор на въпрос дали Джейдън Санчо остава в клуба  Санчо се завърна в Юнайтед през лятото след престой под наем в Борусия Дортмунд, на който помогна да стигне до финала на Шампионска лига.

Английският национал беше изваден от състава на Юнайтед след спор с Тен Хаг, който настояваше да получи извинение.  В крайна сметка той беше изгонен в отбора до 18 години преди да премине в Дортмунд по средата на сезона.

И все пак Санчо оправи нещата с Тен Хаг и му беше позволено да се завърне за предсезонната подготовка, като пропусна важна дузпа при поражението на "Къмюнити Шийлд" от Манчестър Сити.

Още: Крах за Манчестър Юнайтед: Трансферът на Санчо в Ювентус се провали на финалната права

Той е силно свързван както с Ювентус, така и с Челси, които според съобщенията са изпратили оферта за 24-годишния футболист. На пресконференцията си в петък Тен Хаг беше попитан дали Санчо ще остане на мястото си и просто отговори: "Доколкото знам, да".

Тен Хаг иска да има повече опции в състава

Досега седем играчи са напуснали Юнайтед с постоянни трансфери, като Скот Мактоминей ще стане осмият, след като преминаването му към Наполи бъде потвърдено. И въпреки че е малко вероятно той да бъде първият избор, Тен Хаг вярва, че присъствието на Санчо ще бъде полезно в хода на един взискателен сезон.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

"Той е играч в нашия отбор и ние сме доволни от него. Имаме нужда от добър състав, имаме нужда от дълбочина в състава, трябва да изиграем много мачове до януари, новия формат на Европа. След почивката ще играем всеки трети ден, така че абсолютно се нуждаем от опции", категоричен бе той.

Още: Спас Делев си пожела Манчестър Юнайтед, макар още да разучава новия формат

Първоначално името на Санчо беше споменато като част от обсъждана сделка за размяна на звездата на Челси Рахийм Стърлинг, който е излишен за изискванията при новия шеф Енцо Мареска. Според Фабрицио Романо, Санчо е дал "пълна зелена светлина" за завръщане в Лондон с Челси, а "сините" и "Юнайтед" продължават да преговарят с наближаването на затварянето на трансферния прозорец.

 

 

Удар за Манчестър Юнайтед: Мейсън Маунт се контузи - точно преди дербито с Ливърпул

Ман Юнайтед влиза в трансферна битка с Челси за доказан голаджия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички