Сега или никога: Единственият мач, в който Манчестър Сити може да загуби титлата


Сега или никога: Единственият мач, в който Манчестър Сити може да загуби титлата
Снимка: Getty Images

5533 0

Манчестър Сити се е засилил към невиждано постижение - шампион във Висшата лига за четвърти пореден път. Отборът е с осем поредни шампионатни победи, а до края на първенството остават още два мача за "гражданите". Към момента те са с точка по-малко от Арсенал, но "топчиите" имат само още един дуел до края. Пеп Гуардиола и компания се изправят срещу един от най-трудните си съперници и безспорно най-големият тест до края.

Тотнъм: Голямата надежда на Арсенал - единственият тим, който може да спре Манчестър Сити

Става въпрос за Тотнъм, който в последните пет двубоя от Висшата лига срещу Сити има цели 3 победи, 1 равенства и само 1 загуба. Дори ако разширим до най-скорошните девет шампионатни сблъсъка между тях - "шпорите" са с пет успеха, ремитата са две, а победите за "гражданите" - само две. И въпреки че в последния кръг Сити среща силен опонент като Уест Хем, а Арсенал - Евертън, то изглежда много вероятно именно Тотнъм да е последната надежда на градския си враг ("шпорите" пази надежди за топ 4 и ще се хвърли в търсене на успеха).

И въпреки всичко актуалният шампион е огромен фаворит и това е потвърдено от платформата за онлайн спортни залози efbet. Коефициентът за победа за гостите от Манчестър е 1,41, докато ставката за успех на домакините на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" е 6,25. Съответно пазарът за равенство е оценен на 5,50. Двубоят ще се състои от 22:00 часа българско време днес (14.05).

Тотнъм и Манчестър Сити се готвят за ново голово зрелище

Тотнъм и Манчестър Сити един срещу друг

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

В последните четири мача между тези съперници във Висшата лига има само един случай, в който не се стига до гол/гол - при успех с 1:0 за Тотнъм. Само в останалите три двубоя обаче падат главозамайващите общо 17 попадения, което прави средно по на 5,5 на мач.

Коефициентът на efbet за това и този път в мач между тези опоненти да има над 5,5 попадения е 4,30, докато за под 2,5 гола в срещата е 3,65. Съответно пък ставката за това и Тотнъм, и Манчестър Сити отново да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,48, докато за няма гол/гол е 2,50.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички