Скандал с Уейн Рууни, набедиха го за крадец (ВИДЕО)


Скандал с Уейн Рууни, набедиха го за крадец (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1317 0

Голямата футболна звезда на Англия Уейн Рууни се забърка в нов скандал. Нападателят на Манчестър Юнайтед бе обвинен в кражба от изданието "Сънди Мирър", което публикува видео, на което изтипосва футболиста като крадец.

Записът показва звездата във ВИП ложата на "Уембли" и е от 31 май 2014 г. На стадиона тази вечер се провеждаше боксова галавечер.

На записа се вижда как Рууни се разхожда из спонсорската стая на "Найк", като събира най-различни продукти, пред трима свидетели.

Самият Рууни, както и спортният концерн, категорично отрекоха информацията за кражба. "Историята не е вярна. Можем да потвърдим, че нищо не е взето от залата на Найк", заявиха в прессъобщение от компанията.

Звездата на Англия заплаши британското издание със съд и използва профила си в Туитър, за да се защити:

"Обвиненията, публикувани от "Сънди Мирър", които бяха представени на моя мениджърски екип, Найк и ФА, се отричат от всички, грешни са и са пълен боклук. Въпросът вече е в ръцете на моите адвокати, така че към момента не мога да кажа повече", написа Уейн.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Рууни е сред най-високоплатените футболисти във Висшата лига, като седмичната му заплата на "Олд Трафорд" е 300 000 паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички