След драма на "Олд Трафорд": Манчестър Юнайтед успя да обърка плановете на Нюкасъл (ВИДЕО)


След драма на "Олд Трафорд": Манчестър Юнайтед успя да обърка плановете на Нюкасъл (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

811 0

Манчестър Юнайтед победи с 3:2 Нюкасъл в отложен мач от 34-ия кръг на Висшата лига. Двубоят на "Олд Трафорд" бе изключително драматичен и след него двата тима се изравниха по точки в класирането в елита на Англия.

Важен успех за Манчестър Юнайтед

По този начин "червените дяволи" събраха 57 точки и са на 8-ото място във временното класиране, докато "свраките" са седми със същия точков актив мач преди края на сезона.

Коби Мейну, Амад Диало и Расмус Хойлунд донесоха трите точки на тима на Ерик тен Хаг, докато за тима на Еди Хау се разписаха Антъни Гордън и Люис Хол.

Ситуацията за местата в Европа във Висшата лига става много интересна. Шестият Челси (60 точки) държи съдбата в своите ръце и се нуждае само от точка срещу Борнемут в последния кръг, за да си осигури място в Лига на конференциите.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Манчестър Юнайтед гостува в последния кръг на Брайтън и ще се надява на провал на Нюкасъл, който пък ще има визита на Брентфорд преди края на сезон 2023/24.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички