След унижението от Ливърпул: Пол Скоулс останал поразен от един основен проблем в Манчестър Юнайтед


След унижението от Ливърпул: Пол Скоулс останал поразен от един основен проблем в Манчестър Юнайтед
Снимка: GettyImages

7929 0

Пол Скоулс посочи най-големия проблем на Манчестър Юнайтед след поражението им от големия съперник Ливърпул. "Червените дяволи" бяха отнесени и отборът на Арне Слот спечели с 3:0 благодарение на головете на Луис Диас и Мохамед Салах.

На фона на поражението мениджърът Ерик тен Хаг беше силно критикуван от феновете и бъдещето му отново е в светлината на прожекторите с намалени шансове за възможно уволнение. Говорейки за "Premier League Productions" след мача, бившият полузащитник на Англия и Юнайтед Скоулс посочи един голям проблем с настоящия отбор.

Един голям проблем в Юнайтед е забелязан

Още: След унизителната загуба от Ливърпул: Тен Хаг отново посочи трофеите си и влезе в "престрелка" с журналист

"Беше труден следобед, но те трябва да осъзнаят срещу какво играят. Знаем, че Юнайтед има работа за вършене. Центърът на терена е голям проблем. Мисля, че Ливърпул е на мили пред тях", заяви Скоулс.

"Най-голямото нещо, което забелязах, докато бях край терена и гледах играчите, е, че Ливърпул изглеждаха по-здрави и по-атлетични. Майну се нуждаеше от време, за да тръгне, Бруно Фернандес изглеждаше муден, Зиркзи се нуждае от време за игра, тъй като не е играл.

Това беше голямото нещо, което ме порази. Едва сме в началото на сезона, но това са неща, които ме тревожат – екипът работи ли достатъчно усилено зад кулисите, за да бъде във формата, в която трябва да бъде? Те просто не изглеждаха достатъчно годни".

Още: Манчестър Юнайтед няма победа над Ливърпул в лигата вече 2 години

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Скоулс добави: "Ако имате централен халф, който не може да премине през мач, това е проблем. Това ми казва, че не си достатъчно във форма от самото начало. Двамата централни халфа трябва да са там за целия мач и това бяха първите три мача, в които го промениха по време на мача.  Може да се ползва извинението за Европйеското и можете да кажете, че отнема малко време, за да тръгне, но Ливърпул също имаше играчи там. Други отбори имаха играчи там – не ги виждате да се борят по този начин".

Още: Безобидните “дяволи” отнесоха само три гола от наперения Ливърпул (ВИДЕО)

Ерик тен Хаг уверено: Само Манчестър Сити е по-добър от нас... Това е факт

Съперник на Лудогорец в Лига Европа урежда Кристиан Ериксен

Манчестър Юнайтед ще трябва да бори Ливърпул с половин отбор контузени играчи

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички