Стивън Джерард разкри най-голямото си разочарование


Стивън Джерард разкри най-голямото си разочарование
Снимка: Getty Images / Guliver

2009 0

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард говори пред медиите в една от последните си изяви преди мач на своя клуб на "Анфийлд". В събота е последният двубой на легендата на клуба на емблематичния стадион (срещу Кристъл Палас), като той беше категоричен, че в 17-годишната му кариера най-голямото разкаяние е, че не е спечелил първото място с родния си клуб във Висшата лига.

"Това, че не спечелих титлата не е единственото ми разочарование, но със сигурност е най-голямото в кариерата ми", коментира Джерард преди последния си мач на "Анфийлд".

"Бих искал да кажа, че имам цялата колекция от титли, това щеше да е черешката на тортата за моята кариера. Но не бих променил пътуването си с Ливърпул за нищо на света.

Винаги ще имаш върхове, но и моменти, които са много тежки. Гледам с тъга на финалите във ФА къп, които съм изпуснал, както и финала в Шампионска лига през 2007 година. Ничия кариера не преминава гладко през цялото време, моята със сигурност не е, но определено съм горд и нищо не бих променил", настоя Джерард, който е сигурен, че мачът през уикенда ще бъде много тежък от емоционална гледна точка. 

"Моето напускане идва малко по-рано, отколкото съм очаквал, но ще бъде много емоционално. Най-тежко ще е в края на мача. Осъзнавам, че тогава ще трябва да кажа сбогом на феновете. Емоциите ще са огромни.

Никога не съм бил в подобна ситуация и не знам какво точно ще стане. Ще се опитам да се сдържа и да контролирам емоциите, но ще използвам възможността да се отблагодаря на всички, които ме подкрепяха през всички тези години", сподели Джерард.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички