Талантът Коби Мейну: Щастлив съм, че ще надграждам с Тен Хаг в Юнайтед


Талантът Коби Мейну: Щастлив съм, че ще надграждам с Тен Хаг в Юнайтед
Снимка: Getty Images

700 0

Халфът на Англия - Коби Мейну, изпитва облекчение, че Ерик тен Хаг ще остане мениджър на Манчестър Юнайтед. Талантът отдава заслуженото на нидерландския специалист за участието си на Евро 2024 с "Трите лъва".

Продължителна неяснота за треньорския пост в Юнайтед

През последните месеци имаше множество спекулации около бъдещето на Тен Хаг на "Олд Трафорд". Юнайтед спечели купата на Футболната асоциация преди по-малко от месец и за момента това запазва работата на мениджъра.

Още: Датите, които всеки фен на Висшата лига трябва да знае: Кога са дербитата през сезон 2024/25?

Младокът се радва, че ще работят на спокойствие с Тен Хаг

Суперталант се радва, че Тен Хаг остава

"Очевидно е, че съм щастлив, че надграждам заедно с него. Той вече има два трофея. Надяваме се, че ще има още добри моменти и е хубаво да работим на спокойствие, знаейки с кой мениджър ще бъдем.

Толкова съм благодарен на Тен Хаг, че демонстрира толкова много доверие в мен и ми повярва. Няма начин, по който да му се отблагодаря", каза 19-годишният футболист пред журналисти в тренировъчната база на Англия.

Още: От Манчестър Юнайтед прекъснали почивката на Ерик тен Хаг, за да му кажат, че остава, но и за водени преговори с други

Да играеш с Джуд Белингам за Англия

Халфът влезе като резерва при победата на Англия с 1:0 над Сърбия в първия мач на "трите лъва" в Германия. Мейну се наслаждава да играе заедно с Джуд Белингам, който вкара единствения гол за Англия срещу Сърбия.

"Всички знаят колко страхотен играч е той, а освен това е и толкова мил човек. Той е взискателен (на тренировка), поставя високи стандарти. Страхотно е да играеш с него и да си около него. Било ми е мечта да играя за Англия, въпреки че съм горд с моите ганайски корени", заяви още талантът, който от шестгодишен е в академията на Юнайтед. А ето срещу кой съперник Манчестър Юнайтед започва сезон 24/25. 

Пол Скоулс за талант на Юнайтед: Той е 10 пъти по-добър от мен на тази възраст

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички