Тен Хаг изготвил план в 3 точки за подобряването на Манчестър Юнайтед


Тен Хаг изготвил план в 3 точки за подобряването на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1231 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, е съставил план от 3 точки, с който да подобри своя отбор. През лятото той за малко не загуби работата си заради незадоволителни резултати, но остана.

Нидерландецът обнови своя щаб, привлече нови играчи, но и през новия сезон "червените дяволи" не се представят на ниво. В резултат на това се намират на незавидното 14-о място в класирането във Висшата лига.

Срещу Ливърпул се видя, че играчите работят по плана

Първа точка

Според "Daily Mail" Тен Хаг е определил 3 области, в които отборът му трябва да се подобри, за да почне да печели. Първо, той е призовал отбора си да бъде по-агресивен, започвайки с атаките, за да допуска по-малко ненужни голове.

Това намира отражение във факта, че в първите 3 мача от новия сезон Юнайтед е извършил 32 фала спрямо 24 през миналия сезон по същото време.

Втора точка

Второ, наставникът иска тимът да владее повече топката. Той смята, че така момчетата му ще могат по-добре да контролират играта.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Тук също има резултат - срещу Ливърпул "дяволите" владееха топката в 52,8% от времето, докато в същия мач през миналия сезон - само 38%. Срещу Брайтън сега е било 51,8%, а миналия сезон - 45,2%.

И трето

И трето, треньорът внушава на играчите си, че трябва да бъдат по-компетентни при позиционирането си. Този проблем лъсна, когато Жоао Педро, останал без опека, вкара победния гол за Брайтън във втори кръг.

Манчестър Юнайтед започна новия сезон във Висшата лига с 2 загуби в първите 3 мача, което показва на Тен Хаг, че има още доста работа за вършене. А ето коя звезда от Висшата лига иска да привлече Манчестър Юнайтед. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички