Тен Хаг изненадващо нападна Арне Слот: Хората са прекалено ентусиазирани от него


Тен Хаг изненадващо нападна Арне Слот: Хората са прекалено ентусиазирани от него
Снимка: GettyImages

4486 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, се изказа за наследника на Юрген Клоп в Ливърпул - Арне Слот. Въпреки че му е сънародник, Тен хаг разкритикува бившия наставник на Фейенорд.

"Имаше по-добър от неговия Фейенорд"

"Хората са твърде ентусиазирани от Фейенорд. Тази година Фейенорд не беше лош, но не бе и страхотен. ПСВ беше две глави по-горе във всички аспекти. По отношение на притежание на топката, преса, интензивност - във всичко.

Тен Хаг смята, че Слот е в по-добра ситуация от него в Юнайтед в началото

Сравни ситуацията на Слот със своята в началото

"Бос и неговият щаб работиха на най-високо ниво. Айндховен беше много по-добър от останалите и значително по-добър от Фейенорд. Клоп и Пеп Линдерс оставиха след себе си силна основа. Той (Слот, бел.ред.) отива в по-добро положение, отколкото бях аз, когато преминах в Манчестър Юнайтед от Нидерландия", изненадващо сподели Тен Хаг, цитиран от "Daily Mail".

"По отношение на структурата на клуба, от гледна точка на баланса в състава. Миналата година те (Ливърпул, бел.ред.) имаха преходен период. Тогава си тръгнаха момчета като Фабиньо и Джордан Хендерсън. Миналият сезон на Ливърпул приличаше на нашия сега, с множество контузии", завърши нидерландецът. А ето кои 3 "дупки", оставени от Клоп, трябва да запълни Слот. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички