Тен Хаг пак отписа футболист на Манчестър Юнайтед, играл в 156 мача за сър Алекс Фъргюсън


Тен Хаг пак отписа футболист на Манчестър Юнайтед, играл в 156 мача за сър Алекс Фъргюсън
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

288 0

Джони Еванс има 232 мача за Манчестър Юнайтед, като цели 156 от тях е записал при най-легендарния мениджър на "червените дяволи" в историята - сър Алекс Фъргюсън. За сравнение - при Ерик тен Хаг има само 34.

Джони Еванс няма бъдеще в Манчестър Юнайтед?

Въпреки това през миналата кампания, сякаш изникнал отникъде, той бе използван като титуляр от нидерландския наставник в не един и два случая - до голяма степен принуден и заради контузии на други играчи.

Еванс е юноша на тима и заиграва в първия отбор през лятото на 2006 година. След това обаче кара три периода под наем - един в Антверп и два в Съндърланд. Следва стабилен период до 2015 година, когато е продаден на Уест Бромич. Три години по-късно отива и в Лестър, а през лятото на 2023-та се връща на "Олд Трафорд".

Сезонът започна обещаващо за Еванс, който бе титуляр във финала за Къмюнити Шийлд срещу Манчестър Сити, но не се представи толкова убедително. След всички трансфери - след онзи мач с "гражданите" Еванс е имал само още един двубой като титуляр и е взел участие в три от общо седем мача. А защо Манчестър Юнайтед се е отказал от Айвън Тоуни?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички