Трудности за Арне Слот в Ливърпул: Алисон Бекер аут за брутална серия от мачове


Трудности за Арне Слот в Ливърпул: Алисон Бекер аут за брутална серия от мачове
Снимка: GettyImages

1387 0

Ливърпул ще бъде без основния си вратар Алисон Бекер до края на ноемврийската международна пауза, след като резултатите от тестовете потвърдиха колко всъщност е сериозна травмата му.

Какво се случи с Алисон?

Двоен удар: Саудитска Арабия отнема Мохамед Салах и Върджил ван Дайк от Ливърпул

Бразилецът се контузи по време на мача срещу Кристъл Палас, спечелен с 1:0, и беше принуден да напусне терена заради проблем с коляното. Според "The Times", Алисон няма да се върне в игра до края на международната пауза през ноември.

Бразилецът ще пропусне срещите срещу Челси, Арсенал, Брайтън и Астън Вила във Висшата лига, както още двубоите с РБ Лайпциг и Байер Леверкузен в ШЛ и с отново с Брайтън за Купата на лигата. Най-вероятно първият мач на Алисон след контузията ще бъде срещу Саутхемптън на 24 ноември.

Още: Суперзвезда на Ливърпул заменя Дани Карвахал - Реал Мадрид ще вади пачките

Алисон пропуска 7 важни мача за Ливърпул

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Положителната новина, обаче е, че Алисон вероятно ще се върне навреме за мачовете с Реал Мадрид на 27 ноември в Шампионската лига на „Анфийлд“ и гостуването на шампиона Манчестър Сити на 1 декември.

В отсъствието на Алисон, мястото на вратата ще заеме Куивийн Келехер, който през лятото бе близо до трансфер, но Ливърпул реши да го задържи поне до края на сезона. Негов заместник ще бъде чехът Вячеслав Ярош, който направи своя дебют в мача срещу Кристъл Палас, след като замени Алисон. Това се наложи, тъй като Келехер отсъстваше поради заболяване.

Още: Ливърпул с план за нови договори само за 5 играчи: Времето за Салах, Ван Дайк и Трент изтича

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички