Уелбек: Подобрих играта си, след като напуснах Манчестър Юнайтед


Уелбек: Подобрих играта си, след като напуснах Манчестър Юнайтед

1082 0

Дани Уелбек заяви, че се е усъвършенствал като играч, след като напусна Манчестър Юнайтед. В момента английският национал е част от състава на Арсенал, където премина миналото лято срещу сумата от 20 милиона евро.

През този сезон Уелбек е отбелязал едва седем гола в 27 мача във всички турнири, в които тимът му участва. Въпреки това, футболистът е на мнение, че има прогрес в Арсенал и е щастлив да играе в отбора, независимо от позицията, на която го постави Арсен Венгер.

"Играя футбол, мога да съм на различни позиции, в зависимост от състава. Мениджърът е този, който решава кой е най-подходящ за предстоящия мач. През последните седмици не става дума кой къде ще играе. Когато излизам на терена, просто давам 100 % от себе си.", категоричен е Уелбек.

Англичанинът е на мнение, че е станал по-добър играч по време на престоя си при "артилеристите".

"Мисля, че всичко върви добре. Иска ми да се направя много повече и определено това ще стане. Чувствам обаче, че подобрих представянето си. Различно е, когато преминеш от един отбор в друг. След като изградиш връзка със съотборниците си и се разбирате на терена, всичко ще става все по-добре. Има много добри играчи в Арсенал. Тренирайки заедно всеки ден, се опознаваме все повече.", сподели футболистът.

Дани Уелбек е сред състезателите с най-много игрово време в Арсенал през този сезон, а менидърът на тима Арсен Венгер често е заявявал, че английският национал е важна част от плановете му.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички