В Англия се сетиха за Бербатов: Голям рекорд на Митко във Висшата лига падна


В Англия се сетиха за Бербатов: Голям рекорд на Митко във Висшата лига падна
Снимка: Getty Images

298 0

В Англия отново си припомниха за българина, който остави най-голяма следа във Висшата лига. Разбира се, става въпрос за Димитър Бербатов, който бе в елита на Англия с екипите на Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм.

Коул Палмър задмина Димитър Бербатов във Висшата лига

Бившият нападател е един от малкото състезатели, които са изпълнили солиден брой дузпи, но въпреки това нямат нито един пропуск от бялата точка. Бербатов е реализирал 9 пъти от 11-метров наказателен удар във Висшата лига.

До този момент имаше само един играч, който е с повече вкарани дузпи в първенството, без да е пропускал. Става въпрос за мощния дефанзивен полузащитник Яя Туре с 11 (остава незадминат).

Асът на Челси Коул Палмър обаче задмина Бербатов и доближи Туре, след като вкара 9-ата си дузпа при резултатния успех на "сините" от Лондон в последния кръг. Той избухна с четири попадения и към момента единствено Ерлинг Холанд има повече в шампионата през кампанията.

Бившите съотборници в Уулвърхемптън Раул Хименес и Рубен Невеш пък са току след Димитър Бербатов, като са успяли да вкарат по 8 дузпи, без никога да пропускат. Наскоро пък Робин ван Перси направи любопитно изказване за Димитър Бербатов.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички