В напълно спокоен тон: С няколко изречения Тен Хаг успокоил Юнайтед след резила срещу Тотнъм


В напълно спокоен тон: С няколко изречения Тен Хаг успокоил Юнайтед след резила срещу Тотнъм
Снимка: GettyImages

1578 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отправи красноречиво послание към съблекалнята на своите играчи, след като "червените дяволи" претърпяха унизителна загуба с 3:0 от Тотнъм.

Само дни след като завършиха наравно 1:1 срещу ФК Твенте в Лига Европа, Юнайтед направи най-слабото си представяне за сезона пред собствена публика на "Олд Трафорд".

Със сигурност това е мач, който Юнайтед да забрави и Тен Хаг, който е под сериозен натиск след разочароващото начало на кампанията във Висшата лига, която включва две победи от възможни шест. Говорейки в интервюто си след мача, холандецът даде представа за посланието си за обличане към отбора на Юнайтед след поредното лошо представяне.

Тен Хаг е приел спокойно загубата на Юнайтед

"Винаги има нов ден. Казах на момчетата в съблекалнята: Хайде. Утре, нов ден. Ще се възстановим, сигурен съм", са били точните думи на Тен Хаг.

Малко след това той беше попитан дали собствениците може да се замислят за бъдещето му. "Не мисля, че ще бъда уволнен. Всички взехме това решение да останем заедно през лятото като група собственици, лидерска група. Също така взехме решение, след ясен преглед, какво трябва да подобрим като организация и как да изградим отбор.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Всички решения се вземат съвместно, като се знае, че ще отнеме известно време. Всички сме на една страница, една лодка, собствеността, лидерската група, персоналът и играчите също".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички