ВИДЕО: Манчестър Сити победи съперник с 8:1


ВИДЕО: Манчестър Сити победи съперник с 8:1
Снимка: Getty Images/Guliver

1096 0

Манчестър Сити записа категорична победа с 8:1 над отбора на Виетнам в контрола, изиграна в Ханой. Това бе и последният двубой от предсезонното турне на „гражданите“.

Александър Коларов откри резултата в 11-тата минута след изпълнение на пряк свободен удар. В 19-тата минута новото попълнение на тима Рахийм Стърлинг удвои преднината на своя тим. Само две по-късно Давид Силва също се разписа, а в 31-та минута Стърлин отново бе точен и на почивката Манчестър Сити имаше аванс от 4:0.

Малко след подновяването на играта „гражданите“ получиха право да изпълнят дузпа, след като Стърлинг бе съборен в наказателното поле. Зад топката застана Коларов, който не сбърка и покачи резултата на 5:0.

В 65-тата минута Давид Силва отбеляза нов гол след асистенция на Стърлинг. В 73-тата минута Маркош Лопес също бе точен, а малко след това Хосе Посо се разписа за 8:0.

Виетнам стигна до почетно попадение в добавеното време на мача, което бе дело на Нгиен Ван Куйет.

На 1 август Манчестър Сити ще изиграе контролна среща с тима на Щутгарт, която ще е и последната за английския гранд преди началото на сезона във Висшата лига.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички