ВИДЕО: Отвратително! Изроди малтретират красивата лекарка на Челси


ВИДЕО: Отвратително! Изроди малтретират красивата лекарка на Челси
Снимка: Getty images/Gulliver

4690 1

Ева Карнейро стана истинска сензация, след като преди няколко години стана част от медицинския щаб на Челси, а социалните мрежи избухнаха със споделяне на секси снимки на красавицата, която обгрижва играчите на Челси.

Нормално е феновете да се разгорещяват при нейния вид, но поредното разследване на Острова срещу привържениците показа, че те постоянно малтретират медицинското лице на Челси.

Най-пресните случаи са свързани с феновете на Манчестър Юнайтед и Сити, които пеят крайно неподходящи и нецензурни песни, които не можем да цитираме, но сами може да ги чуете във видеата под статията.

Феновете на Арсенал също се включват в своеобразната (и крайно отвратителна) кампания, като една от песните им гласи: "Ева, имала ли си някога "топчия" в з......:".

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Подобни случаи има и със съдийки, които станаха част от Премиършип през последните години. В момента ФА води кампания за премахване на подобни действия от феновете, като се очаква да бъде въведена сериозна глоба за клубовете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички