Висша лига НА ЖИВО: Арсенал - Ливърпул 2:1, "топчиите" използваха най-силното си оръжие (ВИДЕО)


Висша лига НА ЖИВО: Арсенал - Ливърпул 2:1, "топчиите" използваха най-силното си оръжие (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

749 0

Ливърпул ще опита отново да измести Манчестър Сити във временното класиране на английската Висша лига, но за целта трябва да се справи с изключително тежка задача в деветия кръг от първенството. А именно - да спечели като гост на третия основен претендент за титлата - Арсенал (който по-рано през кампанията изпусна успеха над "гражданите" в последните секунди).

Преди дуела разликата между двата тима е 4 точки. Срещата на "Емиратс Стейдиъм" бе поверена за ръководене на един от най-опитните - Антъни Тейлър, като първият съдийски сигнал ще бъде даден в 18:30 часа българско време. Ще можете да проследите мача НА ЖИВО в SportLive.bg.

Арсенал срещу Ливърпул НА ЖИВО

Мачът започва в 18:30 часа!

Първо полувреме

9' - 1:0! Уайт намери Сака с дълго подаване. Букайо овладя перфектно, след което прибра топката навътре, с което преодоля Анди Робъртсън. Още със следващото докосване последва прострелен изстрел в близкия ъгъл, който Келъхър нямаше как да спаси.

18' - 1:1! Ливърпул бързо изравни, след като Трент центрира от ъглов удар, а Върджил ван Дайк отклони топката с глава в мрежата (след като преди това Луис Диас отклони на първа греда).

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

43' - 2:1! Микел Мерино засече с глава остро центриране от пряк свободен удар на Деклан Райс. Арсенал отново използва най-силното си оръжие, след като е отборът с най-много голове от статични положения (без дузпи) от началото на миналия сезон.

Състави

Арсенал: Рая, Уайт, Габриел, Партей, Тимбер, Мерино, Райс, Тросар, Мартинели, Сака, Хаверц

Ливърпул: Келъхър, Александър-Арнолд, Ван Дайк, Конате, Робъртсън, Гравенберх, Мак Алистър, Джоунс, Диас, Салах, Нунес

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички