Юнайтед избира между трима за нов нападател, но има малък летен бюджет


Юнайтед избира между трима за нов нападател, но има малък летен бюджет
Снимка: Getty Images

3211 0

В Манчестър Юнайтед имат кратък списък с три имена за подсилване на тима на позицията централен нападател. Мениджърът Ерик тен Хаг, който запази поста си, изрази желание да има нов нападател и според "Sky Sports"вариант номер 1 на клуба е Джошуа Зиркзее от Болоня.

Три варианта за атаката на "дяволите"

Според "ESPN" пък Зиркзее е само едно от трите имена в списъка на "червените дяволи". Другите там са Айвън Тоуни от Брентфорд и Джонатан Дейвид от Лил. И тримата могат да бъдат купени за приемливи суми.

Зиркзее е приоритет за усилване атаката на Юнайтед

Договорът на Зиркзее включва откупна клауза в размер 34 милиона паунда, а Тоуни навлиза в заключителните 12 месеца от своя договор. Същото е положението и с Дейвид.

Към момента Юнайтед разполага със само един чист нападател в лицето на Расмус Хойлунд. Договорът на Антони Марсиал изтича в края на юни и няма да бъде подновяван.

Постен бюджет за летни трансфери

В същото време "Daily Mail" написа, че за летни трансфери бюджетът на носителя на ФА Къп няма да надхвърля 50 милиона паунда. Той може да нарасне, ако клубът продаде някои от наличните си играчи. А ето колко трябва да плати Юнайтед за основната си трансферна цел. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички