ЖЕСТОКО неуважение от Кристиано Роналдо: Ясно е защо се скара с Тен Хаг в Манчестър Юнайтед


ЖЕСТОКО неуважение от Кристиано Роналдо: Ясно е защо се скара с Тен Хаг в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

10928 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед, Кристиано Роналдо, който сега играе за саудитския Ал-Насър, отказал да се съобрази с треньорските инструкции на Ерик тен Хаг, съобщава "The Athletic".

Неуважение от Кристиано Роналдо

Според източника, португалският нападател е извършил минимално количество физическа работа, което е накарало някои служители на клуба да сметнат, че Роналдо не е взел под внимание наставленията на Тен Хаг. Освен това, Роналдо е вярвал, че нидерландският треньор не го използва достатъчно ефективно на терена.

Още: Швайнщайгер не посочи Германия за фаворит на Европейското, избра изненадващ голмайстор

 Сагата Роналдо - Тен Хаг продължава

Роналдо се завърна в Манчестър Юнайтед през лятото на 2021 г., подписвайки двугодишен договор. През есента на 2022 г. обаче, португалецът напусна и скоро след това сключи споразумение с Ал-Насър.

Феновете и специалистите продължават да обсъждат причините за раздялата му с "червените дяволи", като мнозина смятат, че неразбирателството с треньора е изиграло ключова роля. Въпреки това, Роналдо остава един от най-обсъжданите и уважавани футболисти в света.

След присъединяването си към Ал-Насър, Роналдо бързо се адаптира и започна да впечатлява с уменията си на терена, като отбеляза няколко решаващи гола. Той сподели, че е доволен от новата си роля и от топлото посрещане от страна на съотборниците и феновете. Въпреки преминаването си в различен шампионат, Роналдо продължава да доказва, че остава на върха на футболната сцена.

Кристиано Роналдо използва 6 думи, за да обясни значението на Европейското първенство за Португалия

Добре пазена тайна се крие зад оставането на Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички