Фабрицио Романо: На Килиан Мбапе най-накрая му олекна - сега ще сбъдне мечтата си с Реал Мадрид


Фабрицио Романо: На Килиан Мбапе най-накрая му олекна - сега ще сбъдне мечтата си с Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

12023 0

Килиан Мбапе е разочаровал ръководството на ПСЖ на изпроводяк. Техните отношения бяха на приливи и отливи в последно време, макар че всички бяха доволни след преподписването му през 2022 г. Сега обаче нещата тотално са се объркали в последния момент. 

Мбапе вече пропусна веднъж да подпише с Реал

Президентът Насер Ал-Хелаифи отдавна беше разкрил, че има "договорка" с Мбапе за бъдещето му, но в крайна сметка футболистът запази мълчание до последния възможен момент. 

Едва броени дни преди последното домакинство на ПСЖ за сезона - легендата обяви чрез видео в социалните мрежи, че няма да удължи контракта си след края на кампанията. 

Настроението на Килиан

Така всичко сочи, че Мбапе ще продължи в Реал Мадрид, каквото пропусна да направи още преди две години. В тази връзка специалистът по трансфери Фабрицио Романо сподели преките си впечатления от последните часове на Килиан с ПСЖ на "Парк де Пренс":

"Вчера Килиан изпитваше облекчение. Виждаше се, че му олекна, наистина се зарадва, защото ще сбъдне мечтата си. Можеше да видиш щастието от това, че скоро наистина ще подсили Реал Мадрид". 

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Сега последните спекулации са, че Реал Мадрид ще плати 100 милиона евро на Мбапе за трансфера. Те ще бъдат изплатени в рамките на 5 сезона. 

Матео Морето пък добавя, че в ПСЖ били много разочаровани от въпросното видео, чрез което Килиан обявил напускането си. Двете страни не били съгласували предварително нещо подобно...

Още: Горчив последен спомен за Килиан Мбапе от "Парк де Пренс": ПСЖ загуби от Тулуза! (ВИДЕО)

След Килиан Мбапе: Кейлор Навас също информира, че си тръгва от ПСЖ

Френски журналист "изригна" и направи Килиан Мбапе на 2 стотинки

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички