Горчив последен спомен за Килиан Мбапе от "Парк де Пренс": ПСЖ загуби от Тулуза! (ВИДЕО)


Горчив последен спомен за Килиан Мбапе от "Парк де Пренс": ПСЖ загуби от Тулуза! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1320 0

Отборът на Пари Сен-Жермен не успя да изпрати подобаващо мегазвездата Килиан Мбапе, по време на последния му мач на "Парк де Пренс". Парижани загубиха с 1:3 от скромния Тулуза, въпреки че именно Мбапе ги изведе напред в самото начало.

Експериментален състав и логична загуба!

До голяма степен вина за това има и треньорът Луис Енрике, който заложи на почти изцяло резервен състав, а в хода на срещата също не пусна цялата си "тежка артилерия". На вратата бе младият испанец Арнау Тенас, в защита - Йорам Заге, а през втората част в игра се появи и Сени Маюлу. Гонсало Рамош бе пуснат едва в 77-та минута, при вече негативен резултат.

Килиан Мбапе

Още: След Килиан Мбапе: Кейлор Навас също информира, че си тръгва от ПСЖ

В 8-та минута Тенас се превърна в асистент - един негов хубав дълъг пас намери откъсналия се Мбапе и той хладнокръвно реализира. Попадението отначало бе отменено заради засада, но след презразглеждане с ВАР, съдията посочи центъра. 

Тулуза обаче бе по-активният състав и бързо стигна до равенството в 14-та минута чрез Далинга. През втората част парижани започнаха по-добре, но бяха попарени в 69', когато Ян Гбохо вкара прекрасен гол, с шут от границата на наказателното поле. До края на мача ПСЖ бяха учудващо апатични и не показаха особено желание да изравнят, макар че владееха повече топката. Дълбоко в добавеното време Франк Мегри се разписа от близо и фиксира крайното 1:3.

Що се отнася до останалите мачове, можем да отбележим сигурното изпадане на Клермон Фут, почти сигурното такова на Лориен, както и че Льо Авър се спаси на 99%. В последния кръг те са домакини на Олимпик Марсилия и трябва да загубят с разлика, а Метц да победи с разлика ПСЖ, което звучи илюзорно. Именно Метц ще играе бараж за класиране срещу отбор от Лига 2 в края на май.

Френски журналист "изригна" и направи Килиан Мбапе на 2 стотинки

ПСЖ без специален жест, "загърбва" Килиан Мбапе - ясна е и истината за преговори с английски отбори

Луис Енрике с първи думи за решението на Килиан Мбапе: ПСЖ ще е по-силен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички