ПСЖ със завишена оферта за Ямал, която драстично задминава рекорда за Килиан Мбапе


ПСЖ със завишена оферта за Ямал, която драстично задминава рекорда за Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

7187 0

Пари Сен Жермен загуби голямата си звезда в лицето на Килиан Мбапе, чийто договор изтече, а той отиде в Реал Мадрид. Сега парижани са отчаяни да намерят негов заместник и изглежда са готови да пръскат огромни средства за пореден път.

ПСЖ отново готов да чупи всички рекорди

Цел номер 1 пред френските шампиони е младата звезда на Барселона - Ламин Ямал, а сумата, която се твърди, че са готови да дадат надминава всички очаквания. Парижани отдавна следят тийнейджъра и са му огромни почитатели.

Още: ПСЖ води преговори с Манчестър Юнайтед за Маркъс Рашфорд

По-рано имаше информация, че са предложили да платят зашеметяващите 200 милиона евро  за неговия подпис по-рано тази година. Каталунският гранд обаче отхвърли офертата им, тъй като не искаше да се раздели със своя звезден нападател.

Сега, според "Mundo Deportivo", от ПСЖ са увеличили предишната си оферта с 50 милиона евро и предлагат рекордната сума от 250 милиона евро, за да подпишат с него още това лято. "Блаугранас" обаче са твърди на позицията си и едва ли ще продадат испанския национал. Подобна сума би задмината драстично платеното за Мбапе преди 7 години, когато го взеха за 180 млн. евро. Припомняме, че В момента Ямал е на Евро 2024 с отбора на Испания, която се готви за 1/8-финалния си сблъсък срещу Грузия.

Още: ПСЖ под заплаха: Задава се огромна промяна, която може да сложи край на хегемонията в Лига 1

Въпреки че е на Европейското първенство: Килиан Мбапе стартира война с ПСЖ за 100 милиона евро

Итън Мбапе обяви, че напуска ПСЖ седмици след брат си Килиан

Нападателят на Нидерландия и ПСЖ Шави Симонс е основна трансферна цел на Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед след Европейското по футбол 2024

Официално и без изненади: Първият летен трансфер в ПСЖ е руски вратар

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички