ПСЖ продава Усман Дембеле година по-късно: причината е Луис Енрике?


ПСЖ продава Усман Дембеле година по-късно: причината е Луис Енрике?
Снимка: GettyImages

8681 0

Френският журналист Даниел Риоло предвиди, че ПСЖ ще се раздели с Усман Дембеле през лятото. Крилото, заедно с нападателя Килиан Мбапе, пропуснаха мача срещу Метц в Лига 1, тъй като посетиха фестивала в Кан в деня на срещата.

"За Мбапе ясно, но Дембеле защо?!"

"Мислите на Мбапе не са в този клуб от няколко месеца. Ситуацията с него е ясна от доста време и ние я разбираме добре. В същото време съм готов Усман Дембеле да напусне това лято", заяви той, цитиран от "RMC Sport".

Риоло бе запитан дали това е свързано с напускането на неговия приятел Мбапе, на което отговори: "Не, независимо от това. Защото Луис Енрике не иска да работи повече с него. Разбираме, че Мбапе почива, но това, че Дембеле ходи на купони в Кан абсолютно не е нормално".

"Луис Енрике не го харесва"

"И за Мбапе не е нормално, но такова отношение от негова страна виждаме вече няколко месеца. От друга страна, Дембеле има действащ договор, той дойде в клуба неотдавна.

Очаква се той да бъде титуляр през следващия сезон, но не е с отбора за последния кръг от първенството, което е много изненадващо. Защо дори не е на пейката?

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Да отиде в Кан, докато е контузен, би било още по-лошо, но не вярвам, че той е контузен. Готов съм Дембеле да си тръгне. Луис Енрике не го харесва", завърши журналистът. А за раздяла с ПСЖ се заговори още месец след идването му в клуба. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички