Звезда на ПСЖ: Да премина в Барселона е моя мечта


Звезда на ПСЖ: Да премина в Барселона е моя мечта
Снимка: Getty Images/Guliver

2887 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Езекиел Лавеци разкри какво би направил, ако в офисите на клуба пристигне оферта за него от Барселона.

"Ако ми предложат да премина в Барса, ще обмисля спокойно това решение, но няма да се преструвам. Да премина в Барса е мечта", каза аржентинецът, цитиран от "TYC Sports".

От ръководствата на двата клуба не са коментирали думите на играча, но в последните седмици се говори усилено за преминаването на аржентинския национал на "Камп Ноу".

Договорът му изтича през лятото на 2016 година, като от ПСЖ искат едва 5 милиона евро за бившия ас на Наполи. Освен това в Барселона той ще пасне веднага и ще може да замени някой от титулярите, част от които играят без смяна почти цял сезона заради поредица от контузии и трансфера на Педро.

Каталунците имат време до началото на декември да приемат условията на ПСЖ - в противен случай парижани ще приемат офертите на Интер и Ювентус, които са на стойност 5 милиона евро.

През настоящия сезон в Лига 1 Лавеци има 12 мача и два гола на сметката си.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички