Бившият треньор на Байерн Мюнхен Ханзи Флик: Имах чувството, че Томас Мюлер ме ядосва нарочно


Бившият треньор на Байерн Мюнхен Ханзи Флик: Имах чувството, че Томас Мюлер ме ядосва нарочно
Снимка: Getty Images

2400 0

Бившият треньор на Байерн Мюнхен и бъдещ на Германия след края на ЕВРО 2020 Ханзи Флик даде интервю пред сайта на баварците, в което сподели интересни моменти от престоя си начело на клуба и по-специално - за отношенията си с футболиста Томас Мюлер:

"Томас е феномен за мен. Той невинаги прави правилните неща по време на мач, но ти носи значително повече моменти на радост като треньор, отколкото на разочарование"

"Например, когато се затича към корнера, а не трябва, изгуби топката и започва контраатака за другия отбор. Понякога едва ли не се разсмивам и имам чувството, че той прави това нарочно, за да ме ядоса малко и да повиши нивото ми на адреналин", разказва с усмивка на лице Ханзи Флик.

"Но той има голямо значение за отбора и за клуба, никога няма да има втори като него. Това, което е постигнал в кариерата си е уникално. Едновремeнно с това Мюлер е много земен и добър човек", признава още вече бившият треньор на Байерн.

Зевзекът Мюлер е част от германския колос повече от едно десетилетие, в което изигра 581 мача и отбеляза 214 гола в тях. Заради добрите му изяви през сезон 2020/21 Йоахим Льов го повика в редиците на Бундестима за първи път от повече от 2 години!

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички