Дербито на Бундеслигата видя фамозен гол, но той не помогна нито на Байерн Мюнхен, нито на Байер Леверкузен (ВИДЕО)


Дербито на Бундеслигата видя фамозен гол, но той не помогна нито на Байерн Мюнхен, нито на Байер Леверкузен (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

207 0

Отборите на Байерн Мюнхен и Байер Леверкузен не успяха да се победят в дербито на петия кръг в германската Бундеслига. Двата тима завършиха при резултат 1:1 на "Алианц Арена" и запазиха местата си в топ 3 във временното класиране.

Страхотно дерби в Мюнхен

Гостите от Леверкузен успяха да поведат в резултата в 31-ата минута. Гранит Джака намери Роберт Андрих, който стреля от воле от границата на наказателното поле и не остави никакви шансове на Мануел Нойер да отрази удара му.

Байерн Мюнхен успя да се върне в двубоя преди края на първата част, и то по фантастичен начин. В 39-ата минута топката стигна до Александър Павлович, който с мощен изстрел от сериозна дистанция разстреля Храдецки за 1:1.

В началото на втората част Байерн Мюнхен може да вкара втори гол, но изстрел на Серж Гнабри се отби в десния страничен стълб в 48-ата минута.

Десет след това Храдецки направи добро спасяване, след като Олисе бе оставен непокрит в наказателното поле и успя да стреля към вратата му

Алфонсо Дейвис шутира от около 15 метра в 72-ата минута, но топката премина на сантиметри встрани от вратата.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

В 87-ата минута Томас Мюлер имаше претенции за дузпа, които не бяха уважени от главния съдия. Минута по-късно Нейтън Тела навлезе на скорост в наказателното поле и успя да стигне до топката, за да отправи изстрел, който обаче бе отразен от Мануел Нойер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички