Феновете на Байерн са бесни - започнаха петиция да спрат "ужасяващ" трансфер в Манчестър Юнайтед


Феновете на Байерн са бесни - започнаха петиция да спрат "ужасяващ" трансфер в Манчестър Юнайтед
Снимка: GettyImages

4369 0

В Манчестър Юнайтед със сигурност лятото ще е интересно. В него за първи път ще видим почеркът на сър Джим Ратклиф, който наскоро придоби над 25% от клуба, а отделно той ще получи пълен контрол по футболните въпроси в клуба.

Сър Джим Ратклиф

Спекулациите към кои играчи се е насочил английският отбор са непрестанни, особено за позицията на централен защитник. На този пост те останаха без Рафаел Варан, на когото му изтече договора и не беше подновен. Има и доста спекулации, които свързват настоящите им футболисти Хари Магуайър и Виктор Линдельоф към изхода на "Олд Трафорд". Поради това през последните седмици все повече се говори за интерес на клуба към различни защитници и по-специално към нидерландеца Матайс де лихт.

Интересът към Де Лихт

Играчът на Байерн Мюнхен, според информации, е съобщил на клуба си, че е готов да предприеме нова стъпка в своята кариера. Заинтересовани отбори не липсват, като едни от тях са ПСЖ и Юнайтед.

Тен Хаг и Де Лихт

Евентуален трансфер по посока "Олд Трафорд" не изглежда като лош ход за бранителя при положение, че там наставник е Тен Хаг, който го направи капитан в Аякс.

Още: Манчестър Юнайтед урежда Рууд ван Нистелрой и Рене Хаке за помощници на Ерик тен Хаг

Феновете на Байерн недоволни от евентуалната негова продажба

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Някои от почитателите на Байерн Мюнхен не останаха положително настроени към спекулациите, пращащи Де Лихт извън техния клуб. Те дори започнаха петиция в интернет, която има за цел да стопира трансфера на защитника.

Матайс де Лихт

„Ние всички искаме Матайс де Лихт да остане в нашия състав. Той се доказа като бранител от световна класа, а може би е и най-добрият наш играч на този пост. Има си причини защо той беше избран за най-добрият футболист в клуба за сезон 2022/23.

Отделно, Де Лихт е само на 24 години и бъдещето е пред него, той има способностите допълнително да се развие през следващите години. Въпреки че още е млад, той показва завидна зрялост и страхотен манталитет, а тези му качества със сигурност ще го превърнат в лидер на отбраната, а защо не и потенциален капитан в следващите години. Владеенето на английски, германски и нидерландски ще му помогнат за това.

Още на 19 години той поведе с капитанската лента Аякс към полуфиналите на Шампионска лига. Негова евентуална продажба ще е ужасно решение и сме сигурни, че след време ще съжаляваме за това. Затова ние използваме правото си да изразим мнение и ще се надяваме нашият обичан клуб да не направи подобна грешка“, това е изявлението, чрез което тези фенове се обръщат към ръководителите на Байерн Мюнхен с призив да не продават Матайс де Лихт.

Още: Нуждата може да принуди Манчестър Юнайтед да преименува "Олд Трафорд"

Прогонен от Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед ще продължи кариерата си във Висшата лига?

Ратклиф се готви да вбеси феновете на Манчестър Юнайтед с решение за "Олд Трафорд"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички