Аржентински ас на Рома аут до края на сезона


Аржентински ас на Рома аут до края на сезона

1303 0

Лошите новини в Рома с настъпването на 2015 година не спират, а след операцията на коляното на Кевин Строотман още един играч на тима е аут до края на сезона.

Въпреки че Строотман има шанс да се завърне през този сезон, това не важи за Хуан Итурбе, който по време на вчерашното равенство 1:1 срещу Емполи на "Олимпико" получи тежка травма.

В 25' той беше изнесен на носилка след сблъсък с противников играч, а днес прегледите показаха сериозни проблеми в крака на Итурбе.

За щастие на аржентинеца, той няма скъсани връзки, но при сблъсъка сериозно е изкълчил и глезен, и коляно, като връзките му са много разтегнати и той се нуждае от поне 5 месеца да се възстанови от травмата.

Итурбе беше привлечен през лятото срещу 29 милиона евро от римския клуб, който изпревари Ювентус за подписа на тогавашния ас на Верона.

Така, Рома продължава да страда в нападение, а "вълците" ще се пробват да привлекат Виктор Ибарбо от Каляри под наем до края на сезона. Думбия беше привлечен по-рано тази седмица, но той ще се присъедини чак след края на Купата на африканските нации.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички