Босът на Рома: Не сме били пред раздяла с Руди Гарсия


Босът на Рома: Не сме били пред раздяла с Руди Гарсия

1102 0

Генералният директор на Рома Мауро Балдисони опроверга слуховете, че клубът е обмислял раздяла с наставника Руди Гарсия. Шефът на "римските вълци" сподели, че е в отлични отношения с французина, който понесе множество критики от началото на сезона. Въпреки тях обаче след вчерашната победа над Фиорентина с 2:1, Гарсия успя да изведе Рома до първото място в Серия А.

"Не е вярно, че сме били близо до раздяла с Руди Гарсия. С него имаме директна и честна комуникация и всички в клуба сме доволни с това, което той постигна, откакто пое отбора. Имаше периоди, в които нещата не се развиха по начина, по който искахме, като например завършекът на миналия сезон, но нека не забравяме, че Гарсия изведе тима два пъти поред до второто място в Серия А, и то с рекорден брой точки", заяви Балдисони.

Относно първото място на Рома в класирането, както и шансовете на римския тим за шампионската титла, ръководителят сподели:

"В момента се намираме се в добра позиция, но е още рано да правим сметки. Има много отбори, които имат класата да триумфират с титлата. Освен Рома това са още тимовете на Наполи, Ювентус, Интер и дори Фиорентина. Определено през тази година първенството е много по-равностойно, отколкото през последните няколко сезона", допълни още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички