Интер трябваше да трепери до самия край, но успя да влезе в топ 3 на Серия А (ВИДЕО)


Интер трябваше да трепери до самия край, но успя да влезе в топ 3 на Серия А (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

243 0

Отборът на Интер постигна труден и изстрадан успех с 3:2 над Удинезе като гост в мач от 6-ия кръг на италианската Серия А. Възпитаниците на Симоне Индзаги се завърнаха в топ 3 на Ботуша с тази победа.

Важен успех за Интер

Мачът започна по чудесен начин за гостите, които поведоха след по-малко от минута игра, след като Давиде Фратези получи страхотно подаване от Матео Дармиан и останал сам срещу вратаря, вкара за 1:0.

Десет минути преди края на първата част Удинезе изравни. Джордан Земура центрира в наказателното поле, където най-високо скочи Кристиан Кабаселе и вкара с глава.

В добавеното време на първата част Федерико Димарко изведе Лаутаро Мартинес в наказателното поле и той вкара с удар по земя.

Две минути след почивката аржентинският капитан на Интер вкара за втори път, като този път бе намерен от Маркус Тюрам и отблизо прати топката в дясната част на вратата.

Удинезе успя да стигне до втори гол в 84-ата минута, когато Лоренцо Лука се разписа с удар в долния десен ъгъл, но до края на срещата тимът на Симоне Индзаги не допусна ново пропукване и си тръгна с трите точки от Удине.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

С първата си победа като гост от началото на сезона Интер събра 11 точки на третото място във временното класиране, а Удинезе е 5-и с 10 точки в актива си.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички