Интер взе своето срещу Дженоа в типичен стил


Интер взе своето срещу Дженоа в типичен стил

1083 0

Интер отново оглави таблицата в Серия А, след като вчера "нерадзурите" стигнаха до минимално 1:0 срещу Дженоа в съботен мач от програмата на шампионата.

Първото полувреме премина изцяло под диктовката на италианския гранд, който смачка своя съперник, но така и не успя да отбележи гол.

Това все пак стана в 58', когато Адем Ляич откри резултата и донесе 3-те точки в полза на Интер. След попадението домакините на "Джузепе Меаца" лесно държаха контрола върху мача и, въпреки че нямаха положения, спечелиха.

В заключителните минути Интер трябваше да удържи аванса си с човек по-малко, след като Д'Амброзио беше изгонен за втори жълт картон в 86'. Това обаче не създаде проблем за селекцията на Роберто Манчини.

В по-ранен двубой мъките на Рома продължиха, като тимът завърши 1:1 при гостуването си на Торино, въпреки че Адем Ляич даде аванс на "вълците" в 86'.

В класирането Интер води с 33 точки, като е с 2 повече от Наполи. "Небесносините" обаче са с мач по-малко - гостуване на Болоня. Фиорентина е трета с 29 пункта, а Рома е на 4-о място с 28 точки и е само на точка пред Ювентус.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички