Карлос Тевес има нов отбор


Карлос Тевес има нов отбор

2377 0

Звездата на Ювентус  Карлос Тевес сложи край на кариерата си в Европа, поне засега, след като прие офертата на Бока Хуниорс и вече е част от аржентинския гранд.

Новината е официална, след като излезе тази нощ на официалния сайт на Бока, а дори след победата на Аржентина над Колумбия след дузпи на Копа Америка, пристигането на Тевес в тима има широк отзвук.

В близките часове ще бъдат финализирани преговорите на ниво клубове, като остават да се изчистят дребни детайли.

"Това е ден на голяма радост. Връщането на Карлос Тевес в този момент от кариерата му е изключително добра новина за отбора и феновете на Бока Хуниорс. Присъствието на Тевес ще вдигне нивото на отбора", каза президентът Даниел Анхелиси по повод завръщането на юношата на тима.

Още преди няколко години се очакваше Тевес да се върне в Бока, след като премина през Уест Хям, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. В последния момент обаче дойде офертата от Ювентус и той отиде в Серия А. За времето си там той спечели 2 титли на Италия, Купа и Суперкупа на страната и игра финал в Шампионска лига. Той закова 39 гола за тима и беше с основен принос за възхода на "бианконерите", които се превърнаха в най-доминиращия отбор в италианския футбол за 21-и век.

Шампионите на Италия се готвеха за този момент и през лятото вече привлякоха двама нападатели - Пауло Дибала и Марио Манджукич и Симоне Заза.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички