Пауло Дибала обясни защо отказа 75 арабски милиона и остана в Рома


Пауло Дибала обясни защо отказа 75 арабски милиона и остана в Рома
Снимка: Getty Images

600 0

Нападателят Пауло Дибала призна, че сериозно е обмислял примамливото предложение на Ал-Кадсия за 75 милиона евро за три години, но е решил да остане в Рома заради много странични фактори, които е трябвало да вземе под внимание.

Пауло бе си взел сбогом с Рома, но...

Аржентинецът беше изпразнил шкафчето си на тренировъчната база в Тригория и се сбогува със съотборниците и служителите, но внезапно, когато трансферът му в Саудитска Арабия изглеждаше завършен, той промени решението си.

Аржентинецът посочи 5 неща, накарали го да размисли

Още: Рома и Лацио с контрастен старт в Серия А (ВИДЕО)

Феновете оцениха жеста

Това донесе огромна радост за привържениците на Рома, които му благодариха с транспаранти и скандирания преди мача срещу Емполи на "Олимпико" снощи. Дибала започна като титуляр, но не успя да помогне на своя тим, който допусна изненадваща домакинска загуба с 1:2.

Обяснението на Дибала

"Всички питат за парите. Сложих много неща на масата, семейството ми, жена ми, града, отбора, желанието да се върна в националния отбор. На 30 години съм, чувствам се добре, въпреки че виждам много критики за контузиите си, но се опитвам да се грижа за себе си“, каза аржентинецът пред Sky Italia".

"Очевидно не можете да пренебрегнете с лека ръка предложение за толкова пари, но има много други неща, които трябва да имате предвид и затова взех решението да остана в Рома“, допълни Дибала. В линка вижте някои от причините за решението на Дибала

Ал Кадисия изкуши Пауло Дибала за трансфер в Саудитска Арабия

Едно от "сефтетата" във футбола на "топчията" Рикардо Калафиори е срещу ЦСКА

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички