Само Ювентус е безгрешен в Серия А, надделя без проблеми срещу Верона (ВИДЕО)


Само Ювентус е безгрешен в Серия А, надделя без проблеми срещу Верона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

500 0

Ювентус постигна безпроблемна победа срещу Верона при гостуването си от 2-рия кръг на Серия А. Първото попадение реализира Душан Влахович в 28', а в 39' защитникът Никола Савона увеличи преднината на "бианконерите", като това бе негов дебют в италианския елит като титуляр. След почивката Влахович беше точен от дузпа. По този начин отборът на Тиаго Мота единствен е със стопроцентов актив от 6 точки и оглавява класирането.

Юве доминираше през целия двубой и лесно стигна до успеха. В 18' Мануел Локатели достигна до добра възможност за отбелязване на гол. Той си освободи пространство и опита късмета си от дистанция, но Монтипо спас. 5 минути след това заради засада не бе признат гол на Савона.

В 28' "Старата Госпожа" откри резултата. Кенан Йълдъз подаде хубав пас, с който намери Душан Влаховив наказателното поле, който стреля бързо в средата на мрежата, оставайки вратаря безпомощен и правейки резултата за 0:1. В 39' се стигна и до второ попадение. Самуел Мбангула направи прати красиво прехвърлящо центриране в пеналтерията, където Николо Савона успя да го превърне в гол.

И второто полувреме започна по същия начин. В 52' Съдията Антонио Джуа видя препъване от страна на Джаксън Чачуа и веднага даде дузпа за гостите. Точен от бялата точка бе Влахович. До края на двубоя се играеше в спокойно темпо, като и Юве намали оборотите, тъй като резултатът го устройваше перфектно.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички