Ювентус започна ударно с новия си треньор за старт на сезона в Серия А (ВИДЕО)


Ювентус започна ударно с новия си треньор за старт на сезона в Серия А (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

554 0

Ювентус победи Комос 2:0 в сблъсъка помежду си от 1-вия кръг в Серия "А". Срещата е официалният дебют за Тиаго Мота начело на торинци, в който в 23-тата минута с гол се отличи Самуел Мбангула, а Тимъти Уеа удвои преднината на своя тим в 45-ата минута. Андреа Камбиазо оформи крайното 3:0 в добавеното време на срещата.

"Бианконерите" започнаха атакуващо двубоя от първата минута, но добрата защита на Комо им създаваше грижи. В 23' при втората си възможност се стигна до откриващ гол. Мбангула напредна с топка в крака, осигури си пространство пред наказателното поле и с прецизен удар вкара за 1:0. Така записа мечтан дебют за първия отбор с гол, и то първия за новия сезон.

И след това доминацията на Юве продължи, като в 43' Влахович нацели и греда. 2 минути след това Кенан Йълдъз напредна по лявото крило и подаде към точката на дузпата. Там Влахович пропусна за Тимъти Уеа, който от движение стреля в напречната греда, след което кълбото тупна зад голлинията за 2:0.

През второто полувреме не се промениха събитията на терена. Душан Влахович няколко пъти се размина с гол - след отменен такъв с ВАР и нова греда.  Гостите пък стигнаха до най-добрата си ситуация в мача в 79'. Тогава Стрефеца се освободи пред наказателното поле и шутира силно, но топката мина покрай гредата. В първата добавена минута Андреа Камбиазо оформи крайното 3:0, стреляйки от средно разстояние.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички