"АS": Феновете в София влудиха Кристиано


"АS": Феновете в София влудиха Кристиано
Снимка: Иван Йочев

2153 0

Кристиано Роналдо бил бесен в съблекалнята на Реал не толкова от мъчното 2:1 над Лудогорец, а от виковете “Меси, Меси”, които чу от трибуните в София. Според испанския в. “Ас” португалецът се прибрал влуден след мача и фучал от яд пред съотборниците.

В миксзоната португалецът бе запитан по темата и запази хладнокръвие: “Меси? Играе на най-високо ниво вече 10 години.”

Видеоклипчето с фенове на трибуните на ст. “Васил Левски”, викащи името на аржентинския съперник на КР7, е хит из онлайн изданията на испанските медии.

“Не може да избяга от кошмара си”, заяжда се каталунският в. “Мундо депортиво”. И припомня, че това не е първият случай, в който Роналдо е принуден да слуша скандирания на името на Лео като провокация.

В Кипър местни фенове го викаха на мач с националния тим на Португалия. В Сараево босненски запалянковци посрещнаха Кристиано с такива скандирания на летището преди баража за Евро 2012. Същото се случи и на Дания - Португалия в групите за световното, както и на мача “Динамо” (Загреб) - “Реал” от Шампионската лига преди 2 сезона.

Роналдо е с травма от мача в София, като вчера получи почивен ден от треньора Карло Анчелоти. Почти сигурно асът ще е на скамейката за неделното домакинство срещу “Атлетик” в испанското първенство.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички