Барселона обяви цените за сватба или мач на "Камп Ноу"


Барселона обяви цените за сватба или мач на "Камп Ноу"
Снимка: Getty Images/Guliver

4123 0

Един от световните грандове във футбола Барселона ще продължи с организацията на сватби на своя стадион и през следващата година. В никакъв случай това не е финансов трик за укреване на състоянието на тима, защото подобни ритуали се организират от 2011 г. 

От ръководството на каталунците обявиха и ценоразписа за лятото на 2022 г., когато спортното съоръжение няма да се използва. Всъщност сватби не се организират директно на терена, а за това си има специални зали, които покриват най-високите изисквания на УЕФА, но наемът им варира различно, предвид броя на гостите. 

Най-малката, която побира между 25 и 50 човека, може да бъде ваша за 6 часа срещу 1600 евро. Голямата зала (между 300 и 1000 човека) е на цена от 13 500 евро. В тази сума не влиза почерпката, но пък от "блаугранас" предлагат различни куверти между 95 и 120 евро на гост.

Цени са обявени и за място, на което може да се проведе същинската церемония по казване на съдбоносните "Да". До 200 души могат да ви гостуват срещу допълнителни 2400 евро. От клуба осигуряват украса, музика, 100 стола (с възглавнички) и включително официално лице, което има правата да извърши церемонията. 

За своята сватба може да наемете дори клубния автобус срещу 1000 евро или да си поръчате изпълнение от мажоретките на баскетболния тим (1600 евро).

Малко са безплатните неща на "Камп Ноу", но сред тях са чаша с шампанско при пристигането на гостите, паркингът и заснемането на фотосесия. Дори и да нямате толкова грандиозни планове като сватба... Може просто да се съберете с приятели за един мач. Това "удоволствие" ще струва по 300 евро на всеки участник.

Вижте новите екипи за следващия сезон на тима!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички