Безпардонно! Думите, с които Винисиус ядоса цяла Испания (ВИДЕО)


Безпардонно! Думите, с които Винисиус ядоса цяла Испания (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

762 0

Освен напрежението извън терена, с хвърлени предмети и прекъсване на мача за 20 минути, дербито между Атлетико Мадрид и Реал Мадрид беше изпълнено с напрегнати моменти и на игралното поле.

Винисиус ядоса цяла Испания

Още: Поредният бразилски талант в полезрението на Реал Мадрид: С клауза за 100 млн. евро и жестока конкуренция за подписа

Един от ключовите сблъсъци се разигра между Винисиус и Коке, двама от най-активните играчи, когато става въпрос за спорове и конфликти. Напрежението ескалира, когато Винисиус падна след сблъсък с Робин Льо Норман, а капитанът на Атлетико, Коке, се приближи, за да му направи забележка, обвинявайки го, че преиграва ситуацията.

Последва разгорещен спор, при който Винисиус изкрещя на Коке: "Аз имам две Шампионски лиги, а ти – нищо", като показа и два пръста на ръката си, за да увеличи ефекта на думите си.

Притичалият там Хосе Хименес се опита да успокои двамата, но Винисус продължи, като изкрещя: "Да, две, а ти нищо".

Секунди по-късно Коке възкликва: "После мен ще ме изгонят", на което бразилецът отговаря: "Ти загуби два финала, а аз спечелих два. Разбира се, губиш, защото си лош. Това е защо играя тук, в Мадрид", като посочва емблемата на фланелката си.

На тези думи Коке отвръща с иронично ръкопляскане, като в крайна сметка спорът им не завърши с изостряне на напрежението.

 

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Още: Килиан Мбапе изненада приятно Реал Мадрид - готов е за Шампионска лига

Още: След дербито на Мадрид: Тибо Куртоа в с контузия, аут е за поне 2 седмици

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички